Få en færdig hjemmeside til din klub - Nemt, hurtigt og billigt >>
  


Cookies

Taastrup Elite Badminton - PUBLIC PAGES | 

E-mail
info@taastrupelitebadminton.dk
Street
Parkvej 78
Postal Code
2630
City
Tåstrup
Country
Denmark
Phone

Home Page
http://www.taastrupelitebadminton.dk
Club Type
Sport - Badminton


Presentation

Taastrup Elite Badminton Badminton har eksisteret i mere end 40 år og er i de sidste 10 år blevet en markant badmintonklub på Vestegnen.

Klubbens ambition er at blive den førende klub i området, både når det drejer sig om top og bredde. Top = at klubbens bedste hold både på senior og ungdomsplan skal være blandt de bedste på Sjælland og på sigt i Danmark - og Bredde = at klubben skal være et sted, hvor alle får en masse gode oplevelser med klubkammeraterne...til træning, kamp og fest!!!

Lige nu er Taastrup Elite Badminton den bedste klub i Tåstrup og omegn. Klubben har 4 seniorhold, hvor det bedste spiller i 2. division og klubben har 9 ungdomshold, hvor der inden for de næste par sæsoner er store forventninger til de unges fremfærd på banerne.

Taastrup Elite Badminton satser på dygtige og professioenelle trænere både til seniortræninger og ungdomstræninger. Der arbejdes på, at seniorne kan træne op til tre gange om ugen og de bedste ungdomsspillere kan træne op til seks gange om ugen.

Til sæsonen 2018/2019 har Taastrup Elite Badminton store forventninger til alle klubbens hold, specielt ungdommen får større og større prioritet på vejen til at blive den største og bedste klub på Vestegnen.

Læs mere på klubbens hjemmeside: taastrupelitebadminton.dk
Contacts


 

Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter

Delete item?