Få en færdig hjemmeside til din klub - Nemt, hurtigt og billigt >>
  


Cookies

MATCHBOLD - PUBLIC PAGES | 

E-mail
matchbold@ombold.dk
Street
Tornebuskegade 1, 3.
Postal Code
1131
City
København K
Country
Denmark
Home Page
http://www.ombold.dk/metodeudvikling.html
Club Type
Organisations - Non-Profit Organisations


Presentation
Matchbold tror på mennesker

Københavns Kommune har netop besluttet at yde støtte til Matchbold i 2010. I skarp konkurrence med 30 andre metodeudviklingsprojekter, har Beskæftigelses- og Integrationsudvalget valgt 7 projekter ud, hvor Matchbold er blandt de udvalgte:
 - Vi opfatter det klart som en tillidserklæring og en blåstempling af det arbejde, vi indledte i 2009. Det er fantastisk, at kommunen viser, at de mener det alvorlligt, når der handler om at gå nye og utraditionelle veje for at give nogle af de mest udsatte kontanthjælps-modtagere en chance for at blive bedre integreret, siger projektleder, Thomas Hye-Knudsen.

Matchbold arbejder ud fra det grundlag, at alle mennesker har værdi - og at alle mennesker har talenter, som kan bruges. I Matchbold tager vi udgangspunkt i fodbold - og deltagernes interesse og lyst til at spille bold. 

Matchbold gennemfører tre forløb i 2010, hvor godt et halvt hundrede borgere får mulighed for at komme i en særlig aktiv form for aktivering.

I løbet af de 13 uger vil holdet deltage i kampe og turneringer, hvor det handler om at yde sit bedste - og allerhelst selvfølgelig at vinde.


Med udgangspunkt i deltagernes inddividuelle præstationer og holdets resultater, arbejder vi sideløbende med nogle af de udfordringer, som står i vejen for succes på banen.

Det kan være helbred, dårlige vaner, afhængighed, gæld, boligproblemer, ensomhed eller konflikthåndtering - eller noget helt syvende.  Kort sagt: Hvad der skal fokuseres på afhænger af deltagernes og holdets behov.

Projektet stiller kampdragt, træningstøj og sko til rådighed for deltagerne, og byder på morgenmad og frokost i de fire ugedage, hvor projektet lægger beslag på deltagerne.

Se mere på http://ombold.dk/side34.html


Contacts


 
Delete item?