Få en færdig hjemmeside til din klub - Nemt, hurtigt og billigt >>
  


Cookies

Sådan dropper du medicinen mod smerterne

3/27/2020 10:56 AM |  Sportpeople |  CMS Admin
Som sportsudøver er du udmærket godt klar over, at skader er noget, der kan forekomme, og i mange er tilfældene er smertestillende medicin nødvendige for at kunne være til. Du er dog som sportsudøver også umærket klar over, at medicin ikke just er godt for kroppen. For selvom det er godt for noget, så er det helt sikkert skidt for noget andet. Derfor er du helt sikkert også en af de mange mennesker, der er af den opfattelse, at smerterne virkelig skal være slemme, før du overhovedet begynder at overveje, at smertestillende medicin skal til.

Smertestillende uden medicin
Har man en kærlighed for en sport, har man også utrolig svært ved at give slip på den, hvilket også gælder, når der står træning på programmet. Derfor vil det også være fantastisk, hvis man uden smerter stadig kunne udøve sin sport, og hvor der samtidig ingen medicin er på dagsordenen. På den måde slipper du både for at gå rundt med smerterne, men du slipper også for at spise en masse smertestillende medicin, som du egentlig ikke har lyst til. Det bliver altså meget nemmere for dig at gøre lige præcis det, du elsker at gøre samtidig med, at smerter ikke længere er der til at stoppe dig.

Sæt plaster på ”såret”
Det virker måske mærkeligt, men den er god nok. I stedet for at proppe dig selv med smertestillende medicin, kan du nu sætte et plaster på såret. Men ikke bare et hvilket som helst plaster. Det er et plaster, der fungerer som et spejlbillede. Den udnytter nemlig den varme og energi, som din krop udspreder, og sender det tilbage til der, hvor du har ondt. Her har den en smertelindrende effekt, og voila - Du kan nu dyrke din sport som før uden diverse bekymringer for hverken smerten eller den medicin, du førhen tog. Det er meget nemmere. 








Vidste du at...



Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 

Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter

Delete item?