Få en færdig hjemmeside til din klub - Nemt, hurtigt og billigt >>
  


Cookies
Alle Team Greves hold ved æstetisk DM i Sorø april 2013

Ren triumf for Greve ved danske mesterskaber

5/12/2013 2:39 PM |  Greve Grand Prix |  Pil Christiane Lindekron

Årets Danmarks Mesterskaber udformede sig som ren triumf tog for Greves Grand Prix hold. Overbevisende DM guld medaljer i så godt som alle aldersgrupper i de bedste rækker satte en tyk streg under Greves positon som Danmarks absulot mest vindede klub i Grand Prix og Æstetisk Gymnastik.

Team Greve Grand Prix er aktive inden for både Grand Prix rytme gymnastik samt Æstetisk Gymnastik. I den seneste måned har der været afviklet Danmarks Mesterskabet i begge disse smukke discipliner.

Æstetisk DM – Danmarks smukkeste konkurrence
Først gjaldt det de danske mesterskaber i Æstetisk Gymnastik, hvor Greve stillede med hold i alle rækker. Dagen blev den første indikation på at Greve virkelig i år ville sætte sig på toppen i dansk Gymnastik. I rækken 8-10 år vandt Greves Team Pingvin med Team Panda, ligeledes fra Greve på en 4. plads.
I rækken 10-12 år har kampen i året været tæt mellem Greves Team Elina og Dallum-Hjallelses Team Fricka, men til dette DM viste Team Elina virkelig at hård træning og deltagelse i international konkurrence har båret frugt. En guld medalje til Team Elina kom i hus med 2, 70 point foran konkurrenterne.

I rækken 12-14 år var Greves Team Amelit stor favoritter, men lidt nervøse rysteben skulle vise sig at blive afgørende. Espergærdes Team Zelda formåede at snige sig forbi de ellers sejrvendte piger fra Team Amelit, som måtte se sig slået med ca. et halvt point og måtte ”nøjes” med sølvmedaljer. Det skulle også være dagens sidste medalje som ikke var af guld. I både rækkerne 14-16 år samt senior vandt Greves hold i overbevisende stil. Stor dag for Team Greve.

Medaljer til DM i Grand Prix rytme
I Grand Prix gymnastik stiller Greve op med de samme hold og efter Greves dominans ved ovenstående DM i Æstetisk Gymnastik var forventningerne store da mikro, mini og piger tog til DM i Silkeborg.
Mikropigerne, som er i alderen 5-7 år kom til DM som regerende Sjællandsmestre og havde trænet hårdt, da de vidste at konkurrencen fra Jylland, især holdet fra Spangsbjerg, ville blive hård. Og tæt blev det... Greves mindste piger gennemførte en flot serie, men Spangsbjerg var en tand bedre. Greve tog sølvmedaljerne med 0,6 point op til vinderne fra netop Spangsbjerg.

I minirækken stillede Greve med Team Panda i 2. minirække og Team Elina og Team Pingvin i 1. minirække.  
Team Panda lagde sig i spidsen af 2. række med en flot fri serie, men da turen kom til sjippetovsserien, kneb det lidt med præcisionen og holdet endte på en samlet 8. plads.
I 1. minirække var forventningerne stor til Team Elina.. Og de blev til fulde indfriet.. Et danmarksmesterskab til Greve igen foran konkurencerne fra Fyn. Team Panda fik en flok 9. plads, blandt danmarks bedste minigymnaster.

Stærkt comeback
I pigerækken har Team Amelit været suveræn i år, og de var opsatte på at gøre deres aller bedste efter at DM i Æstetisk gymnastik have givet dem en sølvmedalje... Og det viste sig at give pote. Endnu et Danmarks Mesterskab blev tilføjet til Greve, da Amelit vandt med næste 4 point  til forfølgerne fra Næsby på Fyn.

Den evige duel – Team Luna vs. Team Nova
I juniorrækken har kampen i år også været tæt. Greves Team Luna og Espergærdes Team Nova, har i flere år måtte deles pænt om guld og sølvmedaljerne.. De to hold har i flere år været nærmeste konkurrenter og det er altid en nervepirrende tæt konkurrence de to hold i mellem.  Til dette DM viste Team Luna sig dog at være klart de stærkeste. Flotte serier med udstråling der rakte langt ud på tilskuerrækkerne gav dem Danmarksmesterskabet foran team Nova med hele 2,15 point. Glæden var stor hos pigerne, der ellers var vant til at have Team Nova lige i hælene.

Officielle mestre igen...
I seniorrækkerne havde Greve både hold med i 3. divison og 1. division.  I 1. division dystes der om det officielle danske mesterskab,hvor der overrækkes medaljer fra Danmarks Idrætsforbund (DIF). Det er de samme medaljer, som FCK fodbold fornyeligt har fået hængt om halsen.
I 3. division stillede Greve med Team Ivalu, som består af nyoprykkede juniorer. Med hele 13 hold i divisionen havde Team Ivalu virkelig fået sin sag for. Med en flot serie lykkedes det dem at få en velfortjent 4. plads.
I 1. division har der de seneste par år været tæt kamp om medaljepladserne. Greve, Espergærde og Tåstrup har de sidste år skiftes til at stå øverst på skamlen. Men I år var Greve opsatte på at nu skulle de øverst på skamlen igen... Og det kom de! Atter engang fik Greve pokalen og det officielle danske mesterskab med sig hjem!
- Det føles fantastisk igen at kunne løfte pokalen og få den hjem til Greve, udtaler instruktør Helle Storm.
Greve havde endnu et hold med i 1. division. Team Petit er et nyt sammensat hold og også her gik mesterskabet godt. En 4. plads kom i hus.
- Vi er rigtig godt tilfredse med resultatet. Top 3 holdene er en liga for sig selv og træner en del mere end os. Vi havde en målsætning om en 4. plads og gerne holde os inden for 3 point til bronzen og det opnåede vi, fortæller en stolt træner Sofie Bull.

Tag på Team Greves Gymnastikskole i sommerferien
Har du lyst til at prøve kræfter med den rytmiske grand prix gymnastik, så er det i sommerferien det sker. Team Greve afholder i samarbejde med Danmarks Gymnastik Forbund Gymnastikskole med netop Grand Prix gymnastik på programmet. 7.-9. august danner Hedelyskolen ramme for 3 dage i gymnastikkens tegn. Skolen er åben for alle piger i alderen 5-13 år, som har lyst til at prøve Grand Prix gymnastikken.
Tilmeldingsfrist er 2. juni. Tilmelding på
www.dgfgymnastikskolen.dk








Vidste du at...



Gå til shop - tilkøb til din klub >>

 

Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter

Delete item?